Lite smått...
september 10, 2006 | Lite smått...

Jag åkte från Ösmo tidigt på morgonen och var framme vid flygfältet straxt för kl.08.00. Det var redan en kille där som väntade på Roger. Han hade satt på kaffe, så dagen började bra. Jag hade med mig det mesta som behövs för att bli färdig med punkterna på Staffans lista, men jag fastnade på sidorodret. Det skulle chimsas för att inte vara så glappt. Jag försökte i flera timmar men lyckdes inte något vidare bra., Nä, det blir nog att borra till en större dimension i allafall. Kontramuttrarna på vingstöttorna är i allafall monterade nu och nya tändkablar hade jag köpt som visade sig passa också. Nåja, jag får åka hit nästa helg igen. Då kanske det finns flygtid också...

Posted by tomas at september 10, 2006 10:39 EM

Comments

Senaste Innlägg
 • Flygning 20141220
 • Flygning 20140715
 • flygning 20140707
 • Flygning 20140706
 • Flygning 20140704
 • Sommarläge...
 • Påskflygning...
 • Morningflight...
 • Första after worken...
 • Besiktning...
 • Admin
  Nytt inlägg

  Favoritlänkar:

  Länk till Luftfartsverkets flygväderservice på nätet Länk till SwFlightplanner, ett fantastiskt webbaserat verktyg till hjälp att göra färdplan Länk till Flightlogbackup, ett fantastiskt webbaserat verktyg till hjälp att göra en back up på loggboken


  klart.se